Toll free numbers: 1-800-882-528
Toll free numbers: 1-800-882-528

Dalam bahagian ini, kami menyediakan kepada anda berita terkini dari seluruh dunia. Terutama mengenai keadaan kewangan dan pembangunan dari semasa ke semasa. Kami sedar bahawa berita adalah penting bukan sahaja untuk para pedagang yang berpengalaman, tetapi juga untuk pedagang baru. Kerana dengan membaca berita terkini, mereka boleh menetapkan strategi mereka untuk memperolehi lebih banyak keuntungan. Oleh kerana pentingnya berita ini kepada para pedagang, kami menyediakan berita terkini dari InstaForex khusus untuk anda.

Penggunaan isi rumah Perancis menyaksikan peningkatan pada bulan Februari didorong oleh pemulihan dalam perbelanjaan pemanasan, data dari Jabatan Perangkaan Insee menunjukkan pada Jumaat. Perbelanjaan isi rumah bagi barangan melonjak sebanyak 2.4 peratus selepas jatuh 1.9 peratus pada Januari dan . . .
Baca lebih lanjut..

Penggunaan isi rumah Perancis pulih pada bulan Februari bacaan ini didorong oleh pemulihan dalam perbelanjaan pemanasan, data dari pejabat statistik Insee melaporkan pada hari Jumaat. Perbelanjaan isi rumah pada barangan mencatat peningkatan 2.4 peratus selepas mencatat penurunan kepada 1.9 . . .
Baca lebih lanjut..

Inflasi harga pengguna Perancis dipercepatkan apabila mencapai paras tertinggi dalam tempoh lebih daripada lima tahun pada bulan Mac, data awal dari Jabatan Perangkaan Insee menunjukkan pada Jumaat. Harga pengguna bagi bulan Mac meningkat sebanyak 1.5 peratus pada tahunan, lebih cepat daripada . . .
Baca lebih lanjut..

Flash Harga pengguna dan data perbelanjaan isi rumah dari Perancis akan dikeluarkan pada hari Jumaat, data ini akan memberi kesan kepada berita ekonomi Eropah. Beberapa pasaran utama ditutup disebabkan Good Friday. Pada 2.45 pagi ET, pejabat statistik Perancis Perancis akan mengeluarkan data . . .
Baca lebih lanjut..

Pengeluaran perindustrian di Jepun mencatat 4.1 peratus disesuaikan secara bermusim pada bulan Februari, menurut Kementerian Ekonomi, Perdagangan dan Industri dalam bacaan awal pada hari Jumaat. Bacaan ini berada di bawah ramalan dengan peningkatan 5.0 peratus berikutan penurunan 6.8 peratus pada . . .
Baca lebih lanjut..

Pengeluaran perindustrian di Korea Selatan meningkat sebanyak 1.1 peratus yang diselaraskan pada bulan Februari, Jabatan Perangkaan Korea memberitahu dalam bacaan awal pada Jumaat. Bacaan semakan semula menurun 0.9 peratus pada Januari (bacaan awal 1.0 peratus). Pada setiap tahun, pengeluaran . . .
Baca lebih lanjut..

Kadar pengangguran Jepun mencapai 2.5 peratus pada bulan Februari, menurut Kementerian Hal Ehwal Dalam Negeri dan Komunikasi pada hari Jumaat. Bacaan ini berada di bawah ramalan pada 2.6 peratus tetapi bacaan ini mencata peningkatan daripada 2.4 peratus pada bulan Januari. Nisbah pekerjaan kepada . . .
Baca lebih lanjut..

sentimen Indeks pengguna akhir Universiti Michigan untuk bulan Mac telah dikeluarkan pada jam 10:00 pagi ET Khamis. Selepas data dikeluarkan, dolar menunjukkan sedikit berbanding mata wang utama. Dollar As didagangkan pada tahap 106.38 berbanding yen, 0.9555 berbanding franc, 1.2321 berbanding . . .
Baca lebih lanjut..

Penggunaan Isi Rumah Perancis Meningkat pada Februari...

Penggunaan isi rumah Perancis menyaksikan peningkatan pada bulan Februari didorong oleh pemulihan dalam perbelanjaan pemanasan, data dari Jabatan...

Baca lebih lanjut
Penggunaan Isi Rumah Perancis Pulih Pada Bulan Februari...

Penggunaan isi rumah Perancis pulih pada bulan Februari bacaan ini didorong oleh pemulihan dalam perbelanjaan pemanasan, data dari pejabat statistik...

Baca lebih lanjut
Inflasi Perancis Catat Bacaan Tertinggi Sejak 2012...

Inflasi harga pengguna Perancis dipercepatkan apabila mencapai paras tertinggi dalam tempoh lebih daripada lima tahun pada bulan Mac, data awal dari...

Baca lebih lanjut