Toll free numbers: 1-800-882-528
Toll free numbers: 1-800-882-528

Dalam bahagian ini, kami menyediakan kepada anda berita terkini dari seluruh dunia. Terutama mengenai keadaan kewangan dan pembangunan dari semasa ke semasa. Kami sedar bahawa berita adalah penting bukan sahaja untuk para pedagang yang berpengalaman, tetapi juga untuk pedagang baru. Kerana dengan membaca berita terkini, mereka boleh menetapkan strategi mereka untuk memperolehi lebih banyak keuntungan. Oleh kerana pentingnya berita ini kepada para pedagang, kami menyediakan berita terkini dari InstaForex khusus untuk anda.

Dolar Amerika Syarikat (AS) diniagakan lemah berbanding pesaing utama yang lain dalam urus niaga pra-Eropah pada Selasa. Dolar AS susut daripada paras harga awal yang menghampiri pada paras tinggi 5 minggu, 111.77 berbanding yen, jatuh ke paras 111.54. Dolar AS turun ke paras 1.1164 berbanding . . .
Baca lebih lanjut..

Destatis telah mengeluarkan laporan ekonomi mengenai harga pengeluar Jerman bagi bulan Mei pada sesi dagangan pra-Eropah pada Selasa 02:00 ET. Selepas laporan dikeluarkan, euro diniagakan sedikit berbanding pesaing utamanya yang lain. Pada 02:01 ET, euro diniagakan pada paras 0.8759 berbanding . . .
Baca lebih lanjut..

Destatis dijadualkan akan mengeluarkan laporan mengenai harga pengeluar Jerman bagi bulan Mei pada sesi dagangan pra-Eropah pada Selasa, 02:00 ET. Para ahli ekonomi meramalkan harga akan mencatatkan kenaikkan sebanyak 2.9 peratus pada tahunan pada bulan Mei, berikutan kenaikan 3.4 peratus pada . . .
Baca lebih lanjut..

Sekretariat Hal Ehwal Ekonomi Negara telah menerbitkan ramalan ekonomi Switzerland pada sesi dagangan pra-Eropah pada Selasa, 01:45 ET. Selepas laporan dikeluarkan, mata wang franc telah diniagakan sedikit berubah berbanding pesaing utama yang lain. Sehingga 01:46 ET, franc Swiss diniagakan pada . . .
Baca lebih lanjut..

Dolar Australia diniagakan lemah berbanding mata wang utama lain dalam sesi Asia pada Selasa. Dolar Australia jatuh ke paras 84.70 berbanding yen dan 1.4707 berbanding euro, daripada paras tinggi awal 2-1/2 bulan pada 84.92 dan lebih tinggi daripada paras tinggi 1-1/2 bulan 1.4649. Berbanding . . .
Baca lebih lanjut..

Yen Jepun diniagakan lemah berbanding mata wang utama lain dalam sesi dagangan Asia pada Selasa. Yen turun ke paras 142.28 berbanding pound, daripada bacaan penutupan semalam 142.04. Berbanding euro dan franc Swiss, yen jatuh ke paras rendah lebih 2 minggu pada 124.62 dan 114.56 daripada bacaan . . .
Baca lebih lanjut..

New Zealand diniagakan kukuh berbanding mata wang utama lain dalam sesi dagangan Asia pada Selasa. Dolar NZ meningkat ke paras 1.5404 berbanding euro dan 80.87 berbanding yen, daripada bacaan penutupan yang masing-masing mencatatkan 1.5418 dan 80.62. Berbanding dolar AS dan Australia, dolar NZ . . .
Baca lebih lanjut..

Harga rumah di Australia meningkat sebanyak 2.2 peratus pada suku ketiga dalam tempoh tiga bulan pertama tahun 2017, menurut Biro Statistik Australia pada Selasa. Ini adalah selaras dengan jangkaan dan penurunan 4.1 peratus dalam tempoh tiga bulan sebelumnya. Pada asas tahunan, harga rumah . . .
Baca lebih lanjut..

Dolar AS Diniagakan Lemah Berbanding Mata Wang Utama Lain...

Dolar Amerika Syarikat (AS) diniagakan lemah berbanding pesaing utama yang lain dalam urus niaga pra-Eropah pada Selasa. Dolar AS susut daripada...

Baca lebih lanjut
Euro Diniagakan Sedikit Berubah Berikutan Laporan PPI Jerman...

Destatis telah mengeluarkan laporan ekonomi mengenai harga pengeluar Jerman bagi bulan Mei pada sesi dagangan pra-Eropah pada Selasa 02:00...

Baca lebih lanjut
Euro Diniagakan Bercampur-campur Menjelang Laporan PPI Jerman...

Destatis dijadualkan akan mengeluarkan laporan mengenai harga pengeluar Jerman bagi bulan Mei pada sesi dagangan pra-Eropah pada Selasa, 02:00 ET....

Baca lebih lanjut