Toll free numbers: 1-800-882-528
Toll free numbers: 1-800-882-528

Dalam bahagian ini, kami menyediakan kepada anda berita terkini dari seluruh dunia. Terutama mengenai keadaan kewangan dan pembangunan dari semasa ke semasa. Kami sedar bahawa berita adalah penting bukan sahaja untuk para pedagang yang berpengalaman, tetapi juga untuk pedagang baru. Kerana dengan membaca berita terkini, mereka boleh menetapkan strategi mereka untuk memperolehi lebih banyak keuntungan. Oleh kerana pentingnya berita ini kepada para pedagang, kami menyediakan berita terkini dari InstaForex khusus untuk anda.

Dolar Amerika Syarikat (AS) diniagakan jatuh berbanding pesaing utamanya yang lain dalam dagangan Asia lewat Rabu. Dolar AS mencecah paras rendah 2 hari 0.9896 berbanding franc dan 112.07 berbanding yen, daripada nilai penutupan Selasa pada 0.9914 dan 112.44. Dolar AS menutup dagangan Selasa pada . . .
Baca lebih lanjut..

Yen Jepun diniagakan tinggi berbanding pesaing utama yang lain dalam tawaran Asia lewat Rabu. Yen mencecah ke paras tinggi 2 hari pada 112.07 berbanding dolar AS dan 148.61 berbanding pound, daripada nilai penutupan Selasa pada 112.44 dan 148.82. Mata wang Jepun meningkat ke paras 113.24 berbanding . . .
Baca lebih lanjut..

Jualan pasar raya Jepun terus menyaksikan penurunan pada Oktober, data dari Persatuan Kedai Rantaian menunjukkan pada pada Selasa. Jualan pasar raya mencatatkan penurunan sebanyak 1.9 peratus tahun ke tahun pada Oktober, berikutan penurunan 0.3 peratus bulan lalu. Sebelum pelarasan, jualan pasar . . .
Baca lebih lanjut..

Lebihan dagangan Switzerland mencatatkan penurunan pada Oktober, data dari Jabatan Pentadbiran Kastam Persekutuan menunjukkan pada Selasa. Lebihan dagangan jatuh kepada CHF 2.4 bilion berbanding CHF 2.8 bilion yang direkodkan pada September. Eksport menurun sebanyak 1.8 peratus pada Oktober, . . .
Baca lebih lanjut..

Kadar pengangguran Finland mencatatkan penurunan ke paras terendah dalam setahun pada Oktober, angka yang diperoleh dari Pejabat Statistik Finland mendedahkan pada Selasa. Kadar pengangguran turun kepada 7.3 peratus pada Oktober daripada 8.0 peratus pada bulan sebelumnya. Selain itu, kadar . . .
Baca lebih lanjut..

Dolar Amerika Syarikat (AS) diniagakan rendah berbanding mata wang utama yang lain di akhir tawaran Asia pada Selasa. Dolar AS turun ke paras 1.3251 berbanding pound dan 0.9920 berbanding franc, daripada paras awal 1.3232 dan 0.9937. Memadamkan kenaikkan awal daripada paras 1.1730 berbanding euro . . .
Baca lebih lanjut..

Membalikkan arah aliran, mata wang euro diniagakan tinggi berbanding rakan utamanya yang lain dalam urus niaga awal Eropah pada Isnin. Euro diniagakan kukuh ke paras 1.1800 berbanding dolar AS, 132.46 berbanding yen, 0.8903 berbanding pound dan 1.1671 berbanding franc, daripada paras rendah 6 hari . . .
Baca lebih lanjut..

Inflasi harga pengeluar Jerman mencatatkan penurunan pada Oktober, sejajar dengan jangkaan, data yang dikeluarkan oleh Destatis mendedahkan pada Isnin. Indeks harga pengeluar naik sebanyak 2.7 peratus tahun ke tahun pada Oktober, lebih perlahan daripada kenaikan 3.1 peratus yang direkodkan pada . . .
Baca lebih lanjut..

Dolar AS Diniagakan Rendah Berbanding Mata Wang Utama Lain...

Dolar Amerika Syarikat (AS) diniagakan jatuh berbanding pesaing utamanya yang lain dalam dagangan Asia lewat Rabu. Dolar AS mencecah paras rendah 2...

Baca lebih lanjut
Yen Diniagakan Tinggi Berbanding Mata Wang Utama Lain...

Yen Jepun diniagakan tinggi berbanding pesaing utama yang lain dalam tawaran Asia lewat Rabu. Yen mencecah ke paras tinggi 2 hari pada 112.07...

Baca lebih lanjut
Jualan Pasar Raya Jepun Catat Penurunan pada Oktober...

Jualan pasar raya Jepun terus menyaksikan penurunan pada Oktober, data dari Persatuan Kedai Rantaian menunjukkan pada pada Selasa. Jualan pasar raya...

Baca lebih lanjut